Algemene informatie:

Sport-Instituut Sakura biedt voor mensen vanaf 14 jaar en ouder groeps- en bewegingslessen aan onder de naam Fit 'N' Joy
De naam verklapt hierin al waar het vooral om gaat in sport en bewegen 'vermaak'.

We bieden een veilige en laagdrempelige omgeving aan, en creëren differentiatie in leer- en bewegingsmogelijkheden. Iedere week wordt daarbij een ander thema danwel specifiek doel nagestreefd. 

Het motto plezier in sporten en bewegen, is voor ons een pré en de daardoor ontstane positieve energie, die tijdens de lessen ontstaat, geven een zeer belangrijke meerwaarde aan het sporten volgens het concept van Sport-Instituut Sakura.

Het actieve begeleiden is voor ons belangrijk omdat we vooruitgang in conditie natuurlijk belangrijk vinden, maar het bewuster leven door onder andere, voedingsadvies of bewegingsadvies, geeft dat stukje meerwaarde die wij graag aanbieden.

Door differentiatie van oefenstof zul je je lekkerder in je vel gaan voelen hetgeen belangrijk is in je groeiproces, en je het gevoel geeft dat je je persoonlijke doelen kan halen. Wij willen je het thuisgevoel aanbieden zonder dat je je te comfortabel gaat voelen (je komt natuurlijk om jezelf uit te dagen tijdens de training).

Door onze jarenlange ervaring op het gebied van groepslessen weten wij een perfecte balans te vinden in de opbouw van de les, ofwel kunnen we een naast korte, ook langere termijn planning afstemmen op het individu.

Speerpunten van Fit 'N' Joy:

  • Fun in bewegen
  • Genieten van de de persoonlijke groei in bewegen
  • Interval en diversiteit in bewegen
  • Actieve begeleiding en bewegingstips
  • Verbetering van uithoudingsvermogen in het algemeen
  • Uitgebalanceerde actieve ontspanningsoefeningen

Dus heb je zin om mee te doen, vraag dan nu een proefles aan. We heten je van harte welkom.